Malin Andersson

Panerad rödspätta med kallsås

Kategori: • Food


 
Såsen smakar precis (vad jag minns) som skolans "fisk, kall sås och potatis". Såå gott. Jag serverade dock med kokt broccoli och blomkål. Potatis kan va godare till men kan va för att jag glömde salta hela maträtten :S ;)
 
Kallsås:
3dl gräddfil
1dl lätt creme fraiche
1/2 hackad dill
1/2 hackad gräslök
4-5msk bostongurka
salt, citronpeppar
1 msk citronpeppar
 
Blanda bara ihop allt i en skål
 
Panerad rödspätta:
rödspätta
mjöl
1 ägg
ströbröd
 
Doppa rödspättan i ordning som står. Först tills hela ytan är mjölig, sen ner i ett vispat ägg, och sen vidare till ströbröd och ner i medium varm stekpanna. 
 
Smaklig måltid;)
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: